Saturday, January 17, 2009

Ade RumaH Untuk Disewa Kat Ipoh GArden

Hai kawan2..Ni saja Nak promote untuk sape2 yang cari sewa kat ipoh garden.kat blakang hospital Fatima. Fullyfurnish(btul ke aku eja ni?hihi),baru cat dan klu korang rasa perabot or kelengkapan rumah 2 xcukup,korg bleh cakap kat tuan rumah 2 korg nak ape..nanti tuan rumah akan tunaikan permintaan anda(ni tuan rumah 2 yg ckp la).rumah 3 bilik,bilik air aku lupe nk tnye ade brape. Sewa agak mahal la rm660 tapi klu korg pandai ayat bleh kurg lg kot. Slamat mencuba!(aku xdapat komisyen pun promote rumah ni..hoho)Sape yg berminat sila tgglkan komen kat sini or yg dah ade nombor hp aku bleh contact aku trus.

Friday, January 16, 2009

Ni game bomberman untuk PSP-click here to download

susah r nak letak game yg besar2..sb internet slow(wifi curi)ha3..tapi akan ku cuba di masa akan datg

Wednesday, January 14, 2009

Free Nod32 antivirus protection dengan key license skali

Username:EAV-07056313
Password:rmjs876xdm

Username:EAV-09651035
Password:umv66pdwxd

Username:EAV-10142540
Password:4hrecf5ejc

Username:EAV-10181482
Password:4j37555d64

Username:EAV-09928287
Password:3shkjuhv2s

Username:EAV-09651036
Password:7t5c5fd6pu

Click to download mp3 amir_ukays-terlanjur mencintaimu

Harap pian download lagu ni..die memang suke lagu jiwang2 ni..hoho masihku igt peristiwa rocky

Free download lagu kain puith-putra

download r..penat2 aku upload ..best gak layan rock kapak ni..ha3..

Tuesday, January 13, 2009

Download heroes season3 episode7

Aku xdownload pn..

Download Dota Maphack

Dota Allstars Map Hack is a program that can visible all the Dota Allstars heroes,creeps and buildings even it's coverd with fog of war. This means there is no fog in your map! You can see your enemy clearly without having anything blocking. You also can see anemies hp and mana level at the beside of the srceen. So, it is an advantage if you use AOE hero like Zeus, Spectra, Invoker and clockwerk. From your ally side to the enemies side, its all clear. You can know where the Dota Allstars heroes hiding. The advantages of using this Dota Allstars Map Hack is you can avoid yourself from being Gangbang! And even you can plan to do Backdoor (Desprate winning...)